SENTIERRI
Premium Concept

Minőségi smart és alkalmi viselet divatos férfiaknak és nőknek

A SENTIERRI egy prémium koncepciójú ruházati márka, amelynek célja a csúcskategóriás designer divat és a megfizethető elegancia közötti vonalak elmosása

Kiváló minőségű felsőruházatunkat olyan férfiak és nők számára terveztük, akik magasabb szintre szeretnék emelni mindennapi irodai vagy alkalmi öltözéküket, valamint megfelelő kiegészítőt keresnek egy különleges alkalmi vagy estélyi ruhához. Különböző formatervezési mintáink és sokoldalú termékeink minden alkalomra könnyedén beilleszthetőek.

Emellett férfi öltönyök széles választékát kínáljuk, a klasszikus időtlen kombinációktól kezdve a divatos új színekig és szabásokig, amelyek minden személyiségnek megfelelnek. Smart, üzleti alkalmi ruhák és elegáns estélyi ruházat, mindig a legkézenfekvőbb megoldás nyújtjuk önnek.

A SENTIERRI több mint divatmárka – egy prémium koncepció, amely a minőségi és egyedi formatervezésen alapszik.

Bemutatóterem

Fedezze fel a SENTIERRI prémium koncepció és ruházat világát. Bemutatótermünk az érdekelt B2B partnerek rendelkezésére áll, hogy megvitassuk a közös munka lehetőségeit és az együttműködési utak feltárását.

Férfi kollekció – öltönyök és felsőruházat

Férfi öltöny-kollekciónk különböző stílusokat ölel fel, az üzleti alkalmi ruháktól kezdve az elegáns estélyi ruhákig és a különleges alkalmakra választható szmokingokig. A legjobb minőségű anyagokból készült öltönyeink karcsúsítanak, és hozzájárulnak ahhoz, hogy minden nap különleges és stílusos legyen.

Válasszon minden személyiségnek megfelelő öltöny- és felsőruhakollekciónkból. Férfi kabátjaink és dzsekieink tökéletesen kiegészítik az öltönyök kínálatát, lehetővé téve, hogy stílusosan rétegezze ruházatát, amikor beköszönt a hideg idő.

Női kollekció – Felsőruházat

Női prémium divatos kollekciónkban kabátok és dzsekik találhatók, amelyek egyaránt megfelelnek a nappali és az esti megjelenésnek. Válasszon a gondosan megtervezett designer kabátok, dzsekik, poncsók és egyebek közül. Egészítse ki az esküvői vagy különleges alkalmi ruháit egy színben vele harmonizáló kabáttal, vagy vigyen stílust hétköznapjaiba térdig érő, élénk színek sokaságát felölelő hímzett kabátainkkal.

Ne hagyatkozzon csak a mi szavunkra…

Íme, ügyfeleink véleménye a SENTIERRI Premium Concept Fashion-ről: