SENTIERRI Premium Concept - az Ön partnere a divatkorlátok felszámolásában és a megjelenése emlékezetessé tételében.

Több mint 20 évvel ezelőtt, 1997-ben, textilfeldolgozással kezdjük vállalkozásunk történetét. Ez nem csupán üzlet számunkra, hanem közös életünk és szenvedélyünk megvalósulása, amely vállalatunk teljes lényegében megmutatkozik.

Csak a legjobb minőségű férfiruhákat gyártjuk számos alkalomra, a nappali stílustól és a kifinomultságtól az esti luxusig.

Magávalragadó és kényelmes kabátokat, valamint dzsekiket tervezünk azoknak a hölgyeknek, akik szeretnék felújítani ruhatárukat, és tökéletesen kiegészíteni nappali ruházatukat vagy akár egy elbűvölő estélyi ruhát.

Elkötelezettek vagyunk nemcsak a magas minőség mellett, hanem a sokoldalúság és a multifunkcionalitás mellett is. Ez az oka annak, hogy modelljeink széles színpalettával rendelkeznek, ezáltal pedig ügyfeleink teljes mértékben testre szabhassák megjelenésüket.

A SENTIERRI-nél ügyelünk az Ön biztonságára, ezért döntöttünk úgy, hogy luxus divattermékeink mellett magas színvonalú védőfelszereléseket is gyártunk, amelyek alkalmasak orvosi, laboratóriumi és egyéb célokra.

Növekvő csapatunk 50+ professzionális alkalmazottból áll, akik folyamatosan dolgoznak annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb minőséget nyújtsák minden ügyfelünknek.