SENTIERRI Premium Concept este partenerul tău în spargerea barierelor de modă și în realizarea unei apariții memorabile.

În urmă cu mai bine de 20 de ani, în 1997, începe povestea companiei noastre ca o afacere de procesare textilă. Nu este doar o afacere pentru noi, ci realizarea vieții și pasiunii noastre comune, care se reflectă în întreaga esență a companiei noastre.

Producem doar costume de bărbați de cea mai bună calitate pentru o serie de ocazii, de la stilul de zi și rafinament la luxul de seară.

Proiectăm paltoane și jachete izbitoare și confortabile pentru doamnele care doresc să-și îmbunătățească ținutele și să le completeze perfect îmbrăcămintea de zi sau o rochie de seară plină de farmec.

Suntem dedicați nu numai calității superioare, ci și versatilității și multifuncționalității. Acesta este motivul pentru care produsele noastre vin într-o gamă largă de palete de culori pentru a permite clienților noștri să își personalizeze complet aspectul.

La SENTIERRI ne pasă de siguranța și securitatea Dvs. Acesta este motivul pentru care, dincolo de produsele noastre de modă de lux, am decis să producem și echipamente de protecție de înaltă calitate, potrivite pentru activități medicale, medii de laborator și altele.

Echipa noastră în creștere este formată din peste 50 de angajați profesioniști, care lucrează constant pentru a oferi cea mai înaltă calitate posibilă fiecăruia dintre clienții noștri.